making reagular2cooking regular2lovingliving regular2new reader3

Tuesday, March 04, 2014

Quiet days



March is going to be a busy month, and my knitting time is reduced to a minimum.



I have three projects in my basket. Two that are hibernating while the latest one is this left over yarn striped sweater. It’s the same pattern as here and here, but with a difference in how the stripes are distributed. Knitting the same pattern several times makes it easier to be spontaneous when it comes to how the colour changes should be. I like that.



I am a typical follow-the-pattern-exactly- knitter, so this is a much needed exercise. Trusting my instincts and taking a chance. That goes for other parts of my life as well, but perhaps more so when knitting because I am less experienced.



Besides knitting, the never-ending cloudy weather is beginning to affect our energy levels. I am beginning to wonder if the sun will ever appear again. I mean ever.



Have a nice week everyone!

15 comments:

  1. Håper du får litt tid til strikking innimellom alle gjøremål, men noen ganger er det bare sånn at tiden ikke strekker til til alt en ønsker.
    Å strikke etter mønster har jeg aldri vært god på. Det er nesten alltid noe som forandres underveis og mange ganger er det bra, men av og til skulle jeg likevel ønske at jeg var litt flinkere til å følge mønster til punkt og prikke. Det er ofte en fordel å kunne være litt fri i forhold til mønster, og den friheten får du sikkert når du har gjort det noen ganger.
    Sol; hva er det? Jeg kan nesten ikke huske sidt vi hadde en ordentlig solskinnsdag så lenge siden er det. Men kanskje kanskje til lørdag?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Vi krysser fingrene for lørdag! Jeg skal til Lillehammer på lørdag og der skal det visstnok være sol (Jippi!)

      Delete
  2. I love the colours in the left over sweater! I hope you find some time to relax with knitting this month. I am off to madrid tomorrow to meet up with my friend from Costa Rica for a few days. I hope the sun shines!

    I hope you see some sun soon.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Lucky, lucky you! Madrid is such a big city with never ending opportunities. Enjoy the sun and your friend!

      Delete
  3. Muchas gracias por la visita a mi blog, Anne Marie. El tuyo me encanta, así que me quedo por aquí!

    ReplyDelete
  4. As always, your photos are gorgeous. I love the colors in your knitting -- so pretty. I hope you'll be able to find some quiet time in March -- with the sun!

    ReplyDelete
  5. Today has been lovely sunny around here. Like the stripes :)

    ReplyDelete
  6. Så nydelige bilder du har. Forelsket meg helt i koppen din jeg :-)
    Ha ei fortsatt fin helg!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Koppen stammer fra bakeriet og konditoriet som Bestefaren min drev frem til midten av 80-tallet. Det er Figgjo. Jeg har mange asjetter, men den koppen er er den eneste overlevde mange år med trofaste kunder. Jeg har mange fine barndomsminner fra bakeriet. Håper å kunne finne flere kopper på loppis, men har enda ikke hatt hellet med meg :-)

      Delete
  7. Nydelige Bilder, håper våren kommer snart, ha en fin søndag!

    ReplyDelete
  8. Nå fikk jeg lyst til å strikke striper med blått;) Flotte bilder!

    ReplyDelete
  9. Skjønne farger! Og for en herlig kopp du har! Elsk!

    ReplyDelete
  10. Gleder meg til å se denne ferdig:) Det er litt skummelt i begynnelsen når en går utenfor oppskriften. Men det er bare å hoppe i det;) Kan jo bare rekke opp om det ikke blir bra. Greit å begynne med litt mindre forandringer, så en får prøvd litt og så blir en 1 erfaring rikere! Det er noe av de kjekkeste med å strikke syns jeg, å gjøre en oppskrift på sin egen måte og vri:)

    Tusen takk for kommentaren hos meg! Jeg blir helt overveldet og setter utrolig pris på det:)

    Ha en fortsatt fin uke, forhåpentligvis med litt sol!
    Klem:)

    ReplyDelete
  11. Gorgeous pictures! We finally started to see snow melt over here. We've had a long harsh winter this year. I know how you feel.

    ReplyDelete
  12. Hei! Er innom for å takke (veldig seint) for hyggelig kommentar på min blogg (liten lyseblå jakke). Jeg tror jeg har vært innom her før, men det er lenge siden nå. Veldig fin blogg, jeg skal kikke mer her! Liker tankene dine om å stole mer på intuisjonen. Det å "finne opp" noe selv kan være utrolig skummelt noen ganger, "kan jeg det, da?" Sånn er det i alle fall for meg.

    Godt at sola er tilbake nå :) (jeg antar at vi bor ganske nært hverandre, jeg så det fine innlegget ditt om Grünerløkka).

    ReplyDelete

Thank you for letting me know you were here!